Toronto Eesti Maja juhatuselt - Uued inimesed ja tänusõnad

Roul Martjak energiliselt alustamas oma uut rolli Eesti Majas

Roul Martjak energiliselt alustamas oma uut rolli Eesti Majas

Toronto Eesti Maja uue mänedžerina alustab 1. aprillist tööd Ingrid Laar. Senine tegevjuht Tõnu Orav jääb edasi osaajaga, et hoolitseda majandusega seotud asjaajamise eest. Teatame ka rõõmuga, et osaajaga alustavad tööd Roul Martjak, kes hoolitseb parandustööde eest ja Leena Temisevä, kes aitab kontoritöödega.

Suur tänu Tõnule veel kord tema suure panuse eest üle aastate ja ka meie uuele tööjõule Eesti Maja hooldamisel! 

Täname ka Peeter Sepa näituse, Colour My World, korraldajaid. Näitus kestab kuni 17. aprillini Eesti Maja galeriisaalis. Suur tänu Toronto Eesti Ühispangale, kes hoolitses saali värvimise eest näituse jaoks!

Pange kalendrisse Eesti Maja aastakoosolek 20. aprillil algusega 6.30 õ!

Tähelepanu! Leitud asjad, mida pole riietehoiust ära viidud 29. aprilliks, annetame müügiks AKEN basaaril.


A/S Eesti Maja Torontos juhatus