Toronto Eesti Maja juhatuselt

Toronto Eesti Maja juhatuse liikmeid koos sisse astuva ja lahkuvate tegevjuhtidega. Vas.: Eesti Maja juhatuse esimees Raivo Remmel, juhatuse liikmed Kristiina Valter McConville ja Rein Kuris, uus manager Ingrid Laar, juhatuse liige Markus Alliksaar ja ametist lahkuv manager Tõnu Orav. Foto: H. Orav

Toronto Eesti Maja juhatuse liikmeid koos sisse astuva ja lahkuvate tegevjuhtidega. Vas.: Eesti Maja juhatuse esimees Raivo Remmel, juhatuse liikmed Kristiina Valter McConville ja Rein Kuris, uus manager Ingrid Laar, juhatuse liige Markus Alliksaar ja ametist lahkuv manager Tõnu Orav. Foto: H. Orav

Meie kauaaegne manager Tõnu Orav on otsustanud töö lõpetada käesoleva märtsikuu lõpus. Meil on kahju, et ta lahkub ja täname teda siiralt kõige tema hoole ja armastuse eest ja pikkade töötundide eest!! Suur aitäh, Tõnu! Soovime Sulle kõike head!

Samas on meil rõõm teatada, et Ingrid Laar asub Eesti Maja uueks manager'iks. Ingridil on kogemusi Manulife kindlustusfirmas manager'ina 10 aastat, ja eesti ühiskonnas lasteaia juhatajana ja õpetajana, ning ka Hillside Bakery's. Palun tulge soovima õnne nii Tõnule kui ka Ingridile!