Eesti Majas "Tegime mis vaja!"

Suve jooksul olid talgulised usinalt tööl keldrikorrust korrastamas. Toronto Eesti Seltsi Täienduskool oli saanud toetust, et teha klassiruumid korda ja andsime hea meelega vabatahtlikku tööjõudu, et seda läbi viia. Alustasime klassiruumist nr. 9, mis oli täis kappe, raamatuid ja muud kola. Tühjendasime ruumi, võtsime vaiba üles ning siis tuli kõige raskem osa: materjalide ja värvide valik. Selleks tegime uurimistööd Internetis, ostsime värvi- ja põrandamaterjaliproovid ning küsisime nõu ja arvamist. Tööjõudu jätkus ja toreda koostööga saime rohkemgi tehtud. Värvisime ka klassiruumid nr. 10 ja 11 ja terve galeriikoridori ja ka ülejäänud keldrikorruse seinad, mis hädasti vajasid värvi. Panime uusi põrandaliiste ja tegime parandusi. Tulge vaatama!

Oleme eriti tänulikud professionaalidele, kes oma aega ja oskust annetasid: Rick Hutchings (värvimisega) ja Armand Lepik (põrandapanemisega) ja suure töö tegijatele: Maret Kapp, Ester Kivi, Erika Jõgi, Linda Soolepp, Emma Soolepp, Rein Kuris, Roul Martjak, Victoria Hutchings, Monika Hutchings, Silvia Vaikla, Genevieve Perron, Ingrid Jaenes, Katariina Jaenes, Kristiina Valter, Annaliisa McConville, Seliina McConville, Nelli Hubel. Sellega olid meie kambas kõik vanused 14 aastast pensionärideni.

Aga töö käib ikka edasi. Kui tahad ka kaasa lüüa, palun teata kristiina@rogers.com või helista 416-419-9507